top of page

Välkommen till bloggen

I bloggen på Oplanerat Gravid samlar vi information om vårt arbete samt skriver om aktuella ämnen som rör temat abort och alternativ till abort. Det kan handla om forskning på områden såsom adoption, abort eller relationer. Vi vill även skriva intervjuer med de som varit i kontakt med oss samt ge praktiska tips såsom hur man berättar att man är oplanerat gravid.

 

Vi tycker att det är viktigt att man får ta ett så välinformerat och genomtänkt beslut som möjligt, och i bloggen hoppas vi kunna samla information som är värdefull för dig.

 

När man är oplanerat gravid så befinner man sig ofta i en krissituation, vi vill finnas här så att du får den hjälp och det stöd som du behöver. Har du, som många andra, funderingar kring abort, alternativ till abort, om du ska behålla eller inte, om exempelvis killen vill abort men inte du, om du är ensam och gravid, om du har gjort aborter tidigare, om du har flera barn sedan tidigare och är gravid igen, eller tänker du att du inte vill göra abort men saknar stöd? Vi finns här för dig och vår förhoppning är att du ska finna information i bloggen som hjälper dig att ta ett välinformerat beslut.  

denna sida finner du information om dina alternativ samt stödfrågor på väg till ett beslut. 

1
2
bottom of page