Kontakta oss

På Oplanerat gravid finns det ett gäng med kvinnor och tjejer som arbetar ideellt för att kunna ge stöd och hopp till dig. 

Du kan kontakta oss om du har frågor kring abort, alternativ till abort, adoption eller andra sakfrågor, vi finns här för att ge dig information om dina valmöjligheter vid en oplanerad graviditet. Du kan även kontakta oss bara för att prata. Ibland behöver man kanske bara få öppna sig för någon och berätta om det tankar som man har i hjärtat, vi finns här för att lyssna på dig. 

Vi ser fram emot att höra från dig!

Du kan ringa oss på 0731407640, om vi inte svarar direkt går det bra att lämna ett meddelande så återkommer vi så snart vi kan. 

Under juli månad tar livechatten semester, men du är fortfarande välkommen att kontakta oss på email eller telefon, det är endast livechatten som har semester och vi erbjuder fortfarande rådgivning via email och telefon. 1 Augusti öppnar livechatten som vanligt igen.

Vår live-chatt är bemannad igen 1 augusti som vanligt

mån-fre kl 10-15 & kl 20-22 

lör-sön kl 18-22

Utöver dessa tider går det bra att skicka ett mail till info@oplaneratgravid.se

Vi kan även erbjuda videochatt och i de fall du önskar och vi har en medarbetare i din lokala närhet kan vi även träffa dig på ett café eller liknande.

 

Vi lovar att återkomma till dig inom max 24 h.

Vi finns här för dig.  

© 2020 Oplanerat gravid

Här kan du donera pengar till vårt arbete. Tack för din gåva!