top of page
  • Sofi

Babyboxar på väg!

Som en uppmuntran till de som i en oplanerad graviditet väljer att behålla skickar vi en liten babybox med saker som kan vara bra att ha den första tiden och en tid framåt. Våra medarbetare arbetar flitigt med att köpa in, packa och skicka iväg paketen. I september och oktober har vi skickat 8 paket (1 i veckan) - vilket är en ökning som gjort att vi fått kalla in förstärkning. Här ser vi två glada paketerare som ser till att allt kommer med i rätt ordning! Tack!

"Jag fick hem gåvan ifrån er igår, så mycket fina grejer! Pyjamasen är den första babyplagg jag har. Jag grät när jag höll upp den. Tänk att jag snart har en som ska fylla ut den! Så fina genomtänkta gåvor, barnbibeln gillade jag mycket. Stort tack!"


"Jag fick det fina paketet, tack så otroligt mycket jag blev så glad! Är så tacksam för allt fint och för hjälpen att fatta beslutet!"


"Jag fick precis paketet från er och nu är jag så rörd att jag sitter här och gråter. Verkligen tack från hela mitt hjärta. Så genomtänkt, tack för hjälpen att hitta modet att behålla, för hjälpen att hitta lösningar jag inte såg. Otroligt rörd och tacksam."

141 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Samvetet

Comments


bottom of page