top of page
  • Sofi

Jag vill ha det här barnet!

Idag för ett år sedan tog jag testet, testet som förändrade mitt liv och jag har inte ångrat mitt beslut en endaste gång trots att jag är ensamstående och pappan ville göra abort.


20.06.05 föddes Silas och jag blev världens lyckligaste tvåbarnsmamma.


Graviditeten började efter en två månaders kort relation där pappan ville att jag skulle göra abort. Han försökte med hot, övertygelse och tjat. Jag kan erkänna att jag vacklade i tankarna pga det men hela mitt inre skrek


"Nej jag vill ha det här barnet!"


Jag och pappan avslutade vår relation och jag var själv i graviditeten. Efter lite googlande kom jag i kontakt med Oplaneratgravid.se, jag skrev för att få lite råd och det fick jag! Jag har fått så mycket fin stöttning av Oplaneratgravid. Stöttning som gjort mig trygg i mitt val och trygg i min roll som mamma.


Idag tittar jag på Silas och är så enormt glad och tacksam för att jag stod på mig och valde att behålla trots omständigheterna.


Ett råd som jag vill skicka med mig till andra i samma sits är att gå på din magkänsla och lita på din förmåga. Allt kommer bli bra ♡


252 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Samvetet

Comentarios


bottom of page