top of page
  • Sofi

Vi söker din berättelse

Vi söker din berättelse. Vi tror att du finns därute som läser vår hemsida, våra artiklar och blogginlägg och som genom egen läsning och eftertanke har vågat fatta beslut om att behålla trots att du kanske kände dig tvingad till abort av en partner, familjemedlem, eller av dina omständigheter. Vi tror att du finns därute som har chattat med oss anonymt kanske och som har vågat behålla fastän alla sa att du var för ung eller för gammal. Vi tror att din berättelse om hur du vågade behålla, lyssna till hjärtat, eller fick oväntad hjälp någonstans ifrån och hur du kunde lösa problemen på ett annat sätt än att göra abort kan ge hopp och vara till nytta för så många andra kvinnor. Vi vill gärna att du hör av dig till oss på info@oplaneratgravid.se och berättar om dig, din graviditet och ditt barn. Dela din berättelse med oss och låt oss dela den på vår blogg så att fler kan känna att det är möjligt fastän det verkar omöjligt.


Vi söker även din berättelse som har gjort abort. Skriv till oss och berätta vad du har dragit för erfarenheter av det. Hur du kom fram till beslutet, hur du upplevde själva aborten och hur livet blev sedan. Vi söker din berättelse för att det är en stor tystnad kring abort och vilka spår den sätter i kvinnors liv. Vi tror att vi behöver hjälpas åt att bryta den tystnaden för att fler ska förstå att de inte är ensamma och för att fler ska få hjälp att läkas men också för att fler ska få upp ögonen för riskerna och konsekvenserna av abort innan man själv hinner göra en. Vi söker din berättelse för att vi tror att du behöver få berätta den och inte bära på den själv, för att en delad börda blir lättare att bära. Vi söker ärlighet och uppriktighet kring det som är svårt och som har blivit politiskt tillfångataget. Vi söker din uppriktiga erfarenhet.


Vi arbetar för att fler kvinnor ska får mod, kraft och möjlighet att behålla det barn hon bär på, för att hon ska slippa göra abort mot sin vilja och för att hon ska få bli hel och helad i de fall då en abort ändå ägt rum - och nu vänder vi oss till er för hjälp i det arbetet.


64 visningar0 kommentarer

Senaste inlägg

Visa alla

Samvetet

コメント


bottom of page